Laserontharing

VVS Laserontharing is een nieuwe topper in het team van BodyHelp. Valerie en Sylvie zorgen voor op en top professionele laserontharing. Ze gebruiken daarvoor de LightSheer™ Diode Laser, ’s werelds meest geavanceerde behandeling voor effectieve verwijdering van ongewenst haar.

De LightSheer diodelaser is een state-of-the-art systeem speciaal ontworpen om ongewenst haar sneller, met minder ongemak en betrouwbaarder te verwijderen dan andere methoden.

Valerie en Sylvie zorgen er met hun persoonlijke aanpak uiteraard voor dat de behandelingen uitermate hygiënisch en in alle discretie verlopen.

Wie komt in aanmerking voor laserontharing?

Iedereen die af wil van ongewenste haartjes kan geholpen worden. Het is geschikt voor elk huidtype, maar degenen een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen. Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijker te behandelen omdat ze weinig tot geen pigment bevatten.

Gemiddeld hou je best rekening met 6 à 8 behandelingen voor dames en 8 à 12 behandelingen voor heren, afhankelijk van type huid en haar. Je bereikt met deze laserontharing een permanente vermindering van de beharing die voor dames max. 80% tot 90% kan bedragen en voor heren 80%.

Zijn de resultaten definitief?

Ja, je bereikt met deze laserontharing een permanente vermindering van de beharing die voor dames max. 80% tot 90% kan bedragen en voor heren 80%. Het aantal behandelingen dat nodig is om tot dit resultaat te komen, is afhankelijk van een aantal factoren:

  • lichaamsgebied,
  • haargroei,
  • huidtype,

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hou rekening met 6 tot 8 behandelingen voor dames en 8 tot 12 behandelingen voor heren. Het exacte aantal is afhankelijk van type huid en haar (kleur en diepte). De eerste behandelingen gebeuren om de 6 weken, verdere behandelingen met een pauze van 8 tot 12 weken tussen. Benen, rug, borst en buik worden met een pauze van telkens 10 tot 12 weken gedaan. Na deze behandeling hoef je je nooit meer te waxen of te scheren.

Is laserontharing pijnlijk?

Een lasersessie wordt door de meeste mensen als ‘licht prikkelend’ ervaren. Dit kan verschillen van persoon tot persoon en is afhankelijk van de behandelde zone.

Waar hou je best rekening mee, voor en tijdens de behandeling?

  • 4 weken voor de eerste behandeling niet meer waxen of epileren.
  • Scheer 1 tot 2 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg. Tijdens de behandeling mag je niet epileren of harsen. Enkel scheren is toegestaan.
  • Gedurende 4 weken voor en na de behandeling je niet blootstellen aan de zon of zonnebank.
  • Bruinversnellers of bruinen zonder zon stop je best 2 weken voor de laserbehandeling.
  • Hou voor je afspraak de huid vrij van maquillage, deo of oliën.
  • Bij gebruik van bepaalde medicatie kan reactie ontstaan, meld dit voor de behandeling.
  • Tijdens de zwangerschap worden er geen behandelingen uitgevoerd.