Onze partners

De voetzaak

Bij De Voetzaak kan je terecht bij Johnny en Ewoud.

Johnny is zaakvoerder, verstrekker in de orthopediem prothesen en orthopedisch schoenmaker. Zijn specialiteiten zijn prothesen, orthesen op maat, steunzolen en orthopedische schoenen.
Ewoud is verstrekker in de bandagisterie en orthopedie. Zijn specialiteiten zijn bandagisterie (steunkousen, lumbostaten, steunverbanden,…), prefab orthesen en steunzolen.

Johnny & Ewoud zijn op maandag, woensdag & vrijdag (telkens in de voormiddag) in BodyHelp Aalst en op donderdagvoormiddag in BodyHelp Drogen.

Enkel op afspraak!

Contact opnemen met hen kan via 053/21.42.33 en info@devoetzaak.be.

Johnny - De Voetzaak
Ewoud - De Voetzaak

VVS Laserontharing

VVS Laserontharing is een topper in het team van BodyHelp. Valerie en Sylvie zorgen voor op en top professionele laserontharing. Ze gebruiken daarvoor de Lightsheer™ Diode Laser, ’s werelds meest geavanceerde behandeling voor effectieve verwijdering van ongewenst haar.

De LightSheer diodelaser is een state-of-the-art systeem speciaal ontworpen om ongewenst haar sneller, met minder ongemak en betrouwbaarder te verwijderen dan andere methoden.

VVS Laserontharing zorgt er met een persoonlijke aanpak voor dat de behandelingen uitermate hygiënisch en in alle discretie verlopen.

Gemiddeld hou je best rekening met 6 à 8 behandelingen voor dames en 8 à 12 behandelingen voor heren, afhankelijk van type huid en haar. Je bereikt met deze laserontharing een permanente vermindering van de beharing die voor dames max. 80% tot 90% kan bedragen en voor heren 80%.

Overtuigd? Maak een afspraak via 0479 45 09 92.

VVS Laserontharing

Holistisch diëtiste Marie-Laure Wilmotte

Onze holistisch diëtiste Marie-Laure Wilmotte is er om je te helpen er een gezonde levensstijl op na te houden. Want dit is meer dan ooit belangrijk!

Beweging en gezonde voeding zijn daar een elementair deel van.

Marie-Laure heeft er bewust voor gekozen om geen weegschaal te gebruiken in de praktijk. Omdat gewicht niet zo belangrijk is. Vermagering is een logisch gevolg van een gezonde levensstijl. Ze is meer geïnteresseerd in:

  • Jouw idee over gezonde voeding
  • Relatie met voeding
  • Stress level
  • Mindset
  • Spijsvertering en darmflora
  • Hormonale balans

Wanneer een van deze pijlers uit balans is, is het ook moeilijker om gewicht te verliezen. Het is niet de bedoeling om dagelijks calorieën te tellen! Dit is zeer vermoeiend en je houdt dit nooit vol. Kcal zijn bepaald in een labo en zeggen niets over wat deze voedingsmiddelen echt in je lichaam teweegbrengen.

Verbied jezelf ook geen voedingsmiddelen, anders worden ze nóg aantrekkelijker!

Enkel jij kan bepalen wat de beste portie is voor jou. Er kunnen wel richtlijnen meegegeven worden naar gezonde porties maar je moet zelf aanvoelen of je genoeg verzadigd bent.

Interesse in meer info voor een gezonde levensstijl? Reservaties en afspraken vastleggen met Marie-Laure kan via 0472 42 93 65.

Marie-Laure