Van oudsher spelen natuurlijke voedingsmiddelen een grote rol bij herstel van het lichamelijk en geestelijk evenwicht van de mens. Vrijwel iedere cultuur heeft een rijke traditie als het gaat om het gebruik van voedingsmiddelen bij het onderhouden en herstel van condities.

Tegenwoordig houdt de westerse voedingsleer zich alleen bezig met welke stoffen we nodig hebben met enorme uitweidingen over mineralen - vitamines - over diëten die bol staan van ge- en verboden. Ondanks allerlei richtlijnen die men volgt - voelt men zich niet in balans.

Tegenover de westerse opvatting van voeding vinden we de Chinese voedingsleer die ervan uitgaat dat voedingsmiddelen een energetische werking hebben en direct invloed kunnen uitoefenen op onze conditie. Voeding - energie - conditie van huid en lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Afhankelijk van de energetische balans van een persoon geven wij een heel persoonlijk voedingsadvies. Het voedingsadvies is altijd individueel op uw situatie afgestemd. Het stimuleert een gezond voedingspatroon. Geen twee mensen functioneren hetzelfde. Het is zeer goed mogelijk dat als gezond omschreven voedsel dan juist niet mag worden genuttigd.

Een voedingsadvies is vaak in combinatie met Chinese kruiden therapie/acupunctuur. Het kan ook een ondersteuning voor een voortgangsbehandeling.

Omega Websolutions

omega websolutions webdesigning