Power plate:

De toestellen zijn gebaseerd op de principes van Acceleration Training™, waarmee de natuurlijke reacties van het lichaam op trillingen gestimuleerd worden. Deze trillingen sturen energiegolven door het lichaam, waardoor de spieren 25 tot 50 per seconde samentrekken.
Acceleratietraining™ op de Power Plate biedt vele voordelen, van een onmiddellijke verbetering van de bloedcirculatie tot een hele reeks andere meetbare resultaten: zoals grotere spierkracht en verbeterde flexibiliteit, verhoogde lenigheid, minder cellulitis, een toename van de botdichtheid, pijndemping en sneller herstel. Onze drie-dimensionele triltechnologie blijft toonaangevend in de markt, als gevolg van uitgebreid academisch en onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek.

Het resultaat is dat je bij iedere oefening die je uitvoert, een veel grotere tegenwerking of “belasting” door de zwaartekracht ondervindt . Dit is waar het om gaat in alle kracht- en conditietrainingsprogramma’s, maar met de Power Plate® wordt gewoon een ander deel van dezelfde vergelijking ingezet om dit te bereiken! De verbazingwekkende resultaten die worden geboekt met Acceleratietraining™ komen in feite tot stand volgens dezelfde biologische en fysiologische wetten als bij andere trainingsvormen.

Acceleratietraining is ontwikkeld om sporttraining aanzienlijk te verbeteren, als aanvulling op conventionele training of ook als alternatieve trainingsvorm op zich. In enkele minuten kun je ROM (range of motion), lenigheid en stabiliteit verbeteren, een perfecte opwarming voor een training. Power Plate is een ideaal toestel voor de warming-up en bovendien een uitstekende manier om uw prestaties voortdurend te verbeteren. Omdat de trillingen de spiervezels stimuleren, ervaren sporters die de toestellen van Power Plate; langere tijd gebruiken een sterke toename van hun explosieve kracht, verbeterde motoriek, verbeterd spieruithoudingsvermogen en beweeglijkheid.

Acceleratietraining met de Power Plate kan niet alleen blessures voorkomen, patiënten kunnen er ook sneller mee revalideren . Ondertussen zweren veel professionele sportteams bij de Power Plate als het gaat om revalidatie. De mogelijkheid om spieren te versterken zonder dat gewrichten, pezen en banden zwaar worden belast, is uiterst waardevol voor patiënten die revalideren. Een verbeterde bloedcirculatie zorgt voor een grotere aanvoer van zuurstof naar ontstoken gebieden zodat deze sneller genezen, terwijl de verbeterde lymfedrainage vochtophopingen in het aangedane weefsel helpt afvoeren.

Omega Websolutions

omega websolutions webdesigning