Medische fitness :

 

Iedereen heeft wel eens gezondheidsklachten. Gelukkig gaan deze meestal snel weer over. Maar sommige klachten zijn hardnekkig. Het lichaam kan een bepaalde belasting dan gewoon niet meer aan. Medische Fitness richt zich op het verhelpen van deze specifieke klachten en het beter kunnen functioneren met een bepaalde aandoening.
Medische fitness is geschikt voor mensen met een (tijdelijk) lagere belastbaarheid. Mogelijke indicaties zijn rug-, nek-, schouder-, bekken-, knieklachten ,long-, hart- , vaatziektes en diabetes.
Medische fitness heeft tot doel de gezondheid van de deelnemer te herstellen, te bevorderen en te onderhouden. Het verbeteren van de algemene conditie, uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart/long conditie, coördinatie en eventueel verlagen van lichaamsgewicht.
Ook mensen die geen klachten hebben, maar wat meer verantwoord willen bewegen kunnen bij ons terecht.

 

Wij beginnen met het afnemen van een fittest om te bepalen wat uw conditie en beginsituatie is. Na een bepaalde periode maken we nog een vervolgafspraak met u om uw fitheid te toetsen om zo stap voor stap te kijken hoe het positief evolueert.

Omega Websolutions

omega websolutions webdesigning