Endermologie toepassingen


Hoe werkt het?

Endermologie/Lipomassage is een aangename bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur (LPG) die de huid omhoog zuigt en gelijktijdig op- en afrolt. Hierdoor wordt het bindweefsel opnieuw gestructureerd, de bloedsomloop en het lymfestelsel gestimuleerd en de afvoer van afvalstoffen bevorderd. Het brengt een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen (cellulite) op gang en het maakt de huid gezond en sterk.

Het resultaat is een slanker, mooier gevormd lichaam en een veerkrachtige stevige huid. En dat alles dankzij een volkomen natuurlijke methode, die een aangenaam en ontspannen gevoel geeft. Immers, één van de sterkste punten van endermologie is dat het volkomen ongevaarlijk is.

Doordat de circulatie wordt hersteld kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten. Bovendien heeft endermologie door de ontspannende en kalmerende behandelwijze een heel duidelijk anti-stress-effect. Endermologie/Lipomassage is een veilige methode voor de aanpak van cellulite. Dit vermindert sterk of verdwijnt soms helemaal.
Maar ook voor het verminderen van vetkussentjes worden met endermologie (in combinatie met het aanpassen van uw eetgewoonten) goede resultaten bereikt.

Het spreekt voor zich dat grote vetophopingen of veel overgewicht niet alléén met endermologie behandeld kunnen worden. Maar als u tijdens de kuur een dieet volgt, zijn ook hierbij goede resultaten te behalen. Bv. het Prodimeddieet in combinatie met endermologie maakt een gewichtsverlies van 7-10 kilo per maand mogelijk. En dankzij deze combinatie blijft uw huid mooi stevig.

Aantal behandelingen

Afhankelijk van de mate van cellulite of vetophoping zijn er 15 tot 20 behandelingen nodig. Na 10 behandelingen begint u meestal resultaat te zien.

Voor een optimaal resultaat is het aan te bevelen om de eerste 10 behandelingen met een frequentie van 2 maal per week te laten verlopen. Daarna kunnen de behandelingen éénmaal per week plaats vinden. De tijd tussen twee behandelingen moet minimaal 48 uur bedragen.
Meer dan 2 behandelingen per week levert geen beter of sneller resultaat op.

U bepaalt zelf wanneer u tevreden bent met het resultaat.
Om na afloop van de kuur het bereikte resultaat te behouden, is een 'onderhoudsbehandeling' één keer per 6 weken meestal voldoende.
Endermologie-bodysuit

Tijdens de behandeling draagt u een speciale endermologie-bodysuit die het gehele lichaam
bedekt. Dit is een pakje, dat gemaakt is van een zeer elastische stof. Het handstuk met de
massagerollers glijdt zodoende gemakkelijk over uw lichaam. De bodysuit geeft u tevens een gevoel
van privacy en zorgt voor voldoende hygiene tijdens de behandeling.

endormologie slanker worden vet verwijderen Bodyhelp

Toepassingen

Endermologie of lipomassage is dé aangewezen behandelmethode bij:
Naast deze cosmetische behandelingen kan endermologie ook toegepast worden als: Mooie verbetering na een volledige endermologie behandeling.
Individuele resultaten kunnen verschillen, afhankelijk van verschillende factoren (leeftijd, gewicht, levensstijl...)

http://www.lpgbenelux.com/endermologie/lipomassage/

Omega Websolutions

omega websolutions webdesigning